Модель, музикант, актриса і колишня порнозірка Саша Грей на запрошення автомобільного порталу Drom.ru приїде до Росії, щоб взяти участь в автопробігу по країні. Сама Грей написала про це у своєму блозі у Twitter.

Судячи із замітки, опублікованій на Drom.ru, організатори акції не надто розраховували на успіх, коли робили Грей пропозицію. Вони відразу ж уточнили, що автопробіг проходитиме на машині «Лада Калина», а також пообіцяли навчити колишню порноактрису готувати пельмені, повідомляє «Lenta.ru».

Організатори «дуже здивувалися», коли відповідь Грей виявився ствердною. «Готування і перегони. Два моїх улюблених заняття! Я згодна», - написала вона.

Автопробіг за участю Саші Грей має відбутися у травні 2013 року.

Як повідомив один із організаторів заходу, Грей приїде до Владивостока, а потім відвідає Хабаровськ, Іркутськ, Новосибірськ, Єкатеринбург, Сочі, Краснодар і Москву. Під час акції вона виконуватиме функції штурмана.

Саша Грей офіційно оголосила про завершення кар'єри порноакторки у квітні 2011 року. До того моменту вона вже встигла попрацювати у мейнстрім-кінематографі. Зокрема, у 2009 році вона знялася у драмі Стівена Содерберга «Дівчина за викликом» (оригінальна назва - «The Girlfriend Experience»). Крім того, Грей грає індастріал у складі групи aTelecine.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1686