Військовослужбовці внутрішніх військ під час великодніх свят нестимуть службу в посиленому режимі, повідомили ForUm'у у прес-служба ГУВВ МВС України.

У повідомленні наголошується, що щодня на вулицях України близько 4 тисяч бійців залучатимуться на службу з охорони громадського порядку. Цілодобово на вулицях столиці чергуватимуть понад 700 військовослужбовців. Першочергове завдання військовослужбовців - забезпечувати порядок на головних вулицях та в місцях масового скупчення людей. Така форма служби триватиме до 13 травня.

На Великдень окремі групи військовослужбовців спільно з міліцією чергуватимуть біля храмів і церков, щоб виключити скоєння будь-яких правопорушень.

«Головною метою чергувань є забезпечення спокою громадян під час святкування та відпочинку. Щорічно ми забезпечуємо гарний настрій населення і не допускаємо ніяких проявів злочинності», - зазначив начальник служби організації масових заходів Головного управління внутрішніх військ МВС України полковник Олександр Буслович.

Як раніше повідомляв ForUm, під час травневих свят Державтоінспекція України працюватиме у посиленому режимі.

Кабінет Міністрів рекомендував підприємствам зробити вихідними 3 і 10 травня у 2013 році. Зокрема, Кабмін рекомендує перенести робочий день з п'ятниці, 3 травня, на суботу, 18 травня, і з п'ятниці, 10 травня, на суботу, 1 червня.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

374