Уряд системно розвиває транспортну інфраструктуру Севастополя. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул під час виїзної наради на будівництві мосту у місті, повідомляє прес-служба чиновника.

У нараді взяли участь міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник та голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба.

«Уряд системно розвиває транспортну інфраструктуру регіону. Зокрема, в Севастополі завершується будівництво нового автомобільного мосту. Цей інфраструктурний проект має важливе значення для Севастополя. Новий міст дозволить пропускати щодня десятки тисяч одиниць автотранспорту. За підтримки уряду України місто модернізує дорожню інфраструктуру», - сказав Вілкул.

Новий міст біля залізничного вокзалу стане основним шляхом сполучення наземного транспорту між Ленінським і Нахімовським районами міста. Завдяки йому буде збільшено з трьох до п'яти кількість смуг для руху автотранспорту. Це забезпечить проїзд по двох смугах з центру міста і трьома - з Корабельної сторони, а також підвищить безпеку руху автотранспорту та забезпечить розвиток логістичного потенціалу Севастополя.

Майже за два місяці було здійснено винесення інженерних мереж і комунікацій. Побудовано нову трансформаторну підстанцію, мережу електропостачання, водопостачання та каналізації. Завершено роботи з влаштування проїзної частини, під'їзних шляхів, встановлено огородження.

Ведеться реконструкція тролейбусної контактної мережі, благоустрій та озеленення території.

«У будівництві автомобільного мосту використовуються матеріали вітчизняного виробництва. Це сприяє розвитку будівельної та суміжних галузей економіки», - сказав віце-прем'єр-міністр України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183