Матір братів Царнаєвих, підозрюваних в організації вибухів під час Бостонського марафону, торік була заарештована за звинуваченням у крадіжці одягу на суму 1,6 тисячі доларів, повідомляє сайт британської газети Daily Mail.

За інформацією газети, 13 червня минулого року поліція затримала 45-річну Зубейдат К. Царнаєву, зареєстровану з Царнаєвимі за однією адресою, за крадіжку одягу з фешенебельного магазину Lord & Taylor, повідомляє РІА «Новости».

Також їй були пред'явлені звинувачення в умисному пошкодженні чужого майна. Чи було доведено справу до суду, не повідомляється.

Як раніше повідомляв ForUm, один з підозрюваних у теракті на марафоні, так званий №1 у чорній кепці був убитий в Бостоні на території Массачусетського технологічного університету, де раніше йшла перестрілка і вибухнули бомби.

Нагадаємо, у понеділок, 15 квітня, прямо на фінішній стометрівці міжнародного марафону в Бостоні прогриміли два вибухи з інтервалом у 12 секунд. Унаслідок теракту загинули три людини: громадянка Китаю і два американці, один з яких - восьмирічна дитина. Кількість постраждалих досягла 183.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292