Опозиція забезпечила Кабінету Міністрів Миколи Азарова спокійну роботу як мінімум на півроку. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив журналістам лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Виходить, що опозиція працює на нас. У результаті того, що вони до чогось не додумуються, вони працюють на нас», - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи не було домовленостей між більшістю та опозицією щодо внесення постанови про недовіру Кабміну, Єфремов сказав: «Нас щодня і щовечора звинувачують у тому, що ми домовилися або з опозицією, або з комуністами, а у нас доля така - домовлятися з усіма. Тому, звичайно, ми домовляємося й отримуємо результат».

Регіонал також прокоментував вчорашню підтримку деякими народними депутатами від фракції «Батьківщина» законопроектів більшості.

«Швидше за все, ці люди просто зрозуміли, чим повинні займатися народні депутати», - сказав він.

«Я думаю, що у людей з'являється здоровий глузд, вони розуміють, що в кінцевому результаті їм доведеться їхати в округ і розповідати людям, чим вони займаються. Ти ж не будеш розповідати, що сторож трибуни, працюєш сторожем у ВР або ж на підхваті у лідерів політичних сил», - вважає Єфремов.

Нагадаємо, Верховна Рада України не підтримала резолюцію недовіри Кабінету Міністрів Миколи Азарова.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273