Верховна Рада України підтримала проекти постанов про проведення парламентських слухань з проблем забезпечення прав чоловіків і жінок, доступності середньої освіти, реформи охорони здоров'я, а також з трудової міграції.

Народні депутати підтримали проведення 5 червня в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентських слухань на тему «Сучасний стан, шляхи та перспективи реформи у сфері охорони здоров'я України».

За відповідне рішення проголосували 359 депутатів з 399, зареєстрованих у сесійній залі, повідомляє «УНІАН».

Також ВР підтримала проведення у жовтні парламентських слухань «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків. Проблеми і дієві механізми їх вирішення».

За відповідне рішення проголосували 365 депутатів з 397, зареєстрованих у сесійній залі.
ВР також підтримала проект постанови про проведення парламентських слухань «Доступність і якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення», які пропонується призначити на жовтень.

За відповідне рішення проголосували 367 депутатів з 398, зареєстрованих у сесійній залі.
На 3 липня ВР призначила проведення парламентських слухань на тему «Українська трудова міграція: стан, проблеми та шляхи їх вирішення».

За відповідне рішення проголосували 346 депутатів з 395, зареєстрованих у сесійній залі.
Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада ухвалила рішення про проведення 15 травня парламентських слухань «Проблеми розвитку українського книговидавництва, книгорозповсюдження та перспективи підтримки книгочитання в Україні».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

524