Феодосійський міський суд зобов'язав слідчого визнати потерпілим офіцера СБУ Михайла Анісімова, який керував іномаркою, що врізалася 9 березня у Феодосії в автомобіль «швидкої допомоги», двоє медиків якої внаслідок ДТП загинули, а водій отримав травми.

Як повідомляє сайт кримської газети «Кафа» з посиланням на адвоката потерпілого водія «швидкої» Сергія Мокренюка, Анісімов звернувся до прокуратури із заявою, у якій просив визнати його потерпілим, однак слідчий йому у цьому відмовив. У той же час Феодосійський міський суд виніс ухвалу, у якій зобов'язав слідчого винести постанову визнати Анісімова потерпілим.

«Це визначення з точки зору закону оскарженню не підлягає», - цитує Мокренюка «Кафа».

Як повідомляв ForUm, 9 березня у Феодосії на перехресті Сімферопольського шосе і вул. Чкалова автомобіль Volkswagen Passat під керуванням співробітника СБУ врізався у карету «швидкої допомоги», яка з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сигналізацією везла до лікарні пацієнта. Внаслідок ДТП «швидка» перекинулася, на місці загинула фельдшер 1986 року народження.

Чотири людини, серед яких лікар, водій і пасажир «швидкої допомоги», а також водій іномарки були госпіталізовані до Феодосійської міської лікарні №1 з травмами різного ступеня тяжкості. Також потерпів пацієнт «швидкої допомоги» 1991 року народження, який з діагнозом «кома з невідомої причини» транспортувався в лікарню до потрапляння у ДТП.

У неділю, 10 березня, через тяжкі травми, отримані в результаті події, у лікарні помер лікар «швидкої допомоги» 1956 року народження.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

527