Питання відставки уряду, яку ініціюють опозиційні сили, може свідчити про кризу ідей в опозиції. Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов.

«Опозиції потрібно постійно мобілізовувати своїх прихильників, доводити свою ефективність і навіть життєдіяльність. Але щоб демонструвати ефективність, потрібні не тільки гучні гасла, потрібен результат, а його немає, оскільки в опозиції, в нинішніх умовах, ніколи не буде голосів за відставку», - сказав він, повідомляє «Укрінформ».

Для відставки уряду, зазначив Карасьов, немає ніяких підстав, оскільки уряд тільки сформований. «Дивно взагалі, коли через 100 днів діяльності нового уряду вимагають його відставки», - зазначив політолог. При цьому експерт не виключає, що ініціюючи відставку, опозиція прагне сформувати соціальний протест.

«Можна припустити, що опозиція хоче зіграти на формуванні невдоволення населення поточною соціально-економічною ситуацією, яка насправді складна, особливо враховуючи стан справ у промисловості, приклади невиплати зарплат», - сказав Карасьов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244