У п'ятницю, 5 квітня, депутати від більшості мають намір зібратися у сесійній залі. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, після закінчення сьогоднішнього засідання більшості заявив нардеп від фракції ПР, голова Регламентного комітету парламенту Володимир Макеєнко.

«Завтра о 10.00 має розпочатися пленарне засідання на Грушевського. Якщо ж завтра ми прийдемо в зал і побачимо, що все заблоковано, ми прийдемо сюди працювати», - сказав він і додав, що також на вул. Банковій може бути проведена і Година запитань до уряду.

Сьогоднішнє засідання більшості Макеєнко вважає легітимним. «Регламент ВР дозволяє проводити такі засідання. На ньому були присутні 244 нардепи. Повірте, жодного політичного питання прийнято не було», - запевнив нардеп.

Макеєнко також заявив, що народні депутати від усіх фракцій були запрошені на це засідання.

На зауваження журналістів про те, що депутати від опозиції не змогли пройти в зал, оскільки їх не пустили, Макеєнко зазначив: «Будуть скарги до Регламентного комітету - розглянемо».

Нагадаємо, сьогодні депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304