Поки опозиція не діє, парламентська більшість приймає важливі для людей законопроекти. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Микола Левченко, повідомляє прес-служба ПР.

Зокрема, йдеться про внесення змін до закону про пенсії за особливі заслуги щодо призначення пенсій особам, які виховали 5 і більше дітей.

«Цей законопроект дуже важливий, оскільки його ухвалення чекали багатодітні сім'ї, які потребують додаткової держдопомоги», - підкреслив депутат.

Другий законопроект - про нарахування пені у разі невиплати зарплати, стипендії, пенсії чи інших виплат.

«Якщо невчасно виплачується зарплата, пенсія, стипендія, то нараховується пеня за кожний день затримки. Цей законопроект прийнятий у першому читанні і буде доопрацьовуватися», - пояснив Левченко.

Він також висловив переконання, що ті депутати від опозиції, які хотіли прорватися на засідання ВР, намагалися зірвати ухвалення цих питань.

«Я хочу акцентувати увагу на тому, що сьогодні Верховна Рада все-таки працює, приймаються важливі законопроекти, в залі йде дискусія. Є законопроекти, які прийняті, є такі, які відхилені і відправлені на доопрацювання. Це означає, що нам вистачає голосів для прийняття важливих законопроектів», - підкреслив політик.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні народні депутати від фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України проголосували за проведення пленарного засідання поза будівлею парламенту.

Завтра народні депутати мають намір повернутися в сесійний зал Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269