За результатами першого півріччя 2013 року в державний бюджет будуть внесені зміни з метою фінансування закупівлі нового обладнання для «Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України». Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час відвідування медичного закладу, повідомляє прес-служба Глави держави.

За словами Януковича, на порядку денному - забезпечення центру новим обладнанням. «Це питання сьогоднішнього дня, його потрібно зараз вирішувати», - підкреслив він.

За його словами, в бюджеті на цей рік не передбачені кошти на забезпечення центру новим обладнанням, для якого потрібно близько 150 млн гривень. «Ми будемо дивитися за результатами першого кварталу, першого півріччя та обов'язково внесемо фінансування», - сказав Президент.

Нагадаємо, під час відвідування державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» Президент України Віктор Янукович заявив, що результати роботи центру одні з найкращих у світі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

460