Міністр закордонних справ України, чинний голова ОБСЄ Леонід Кожара у ході візиту в Російську Федерацію 28-29 березня проведе низку зустрічей з представниками різних гілок влади Росії. Про це повідомив сьогодні на брифінгу в.о. директора Департаменту інформації політики МЗС України Євген Перебийніс.

Зокрема, за його словами, Кожара як чинний голова ОБСЄ зустрінеться із заступником голови уряду РФ, спеціальним представником президента Російської Федерації щодо Придністров'я Дмитром Рогозіним, головою Державної думи Федеральних зборів РФ Сергієм Наришкіним.

Крім того, Кожара проведе двосторонні переговори зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим, після яких керівники МЗС двох країн зустрінуться з представниками ЗМІ, повідомляє «УНІАН».

Під час переговорів у Москві обговорюватимуться актуальні питання порядку денного ОБСЄ в період головування України в цій організації, а також комплекс питань українсько-російських відносин.

Програмою візиту також передбачено виступ Кожари в Дипломатичній академії МЗС Росії та відвідування Національного культурного центру України у Москві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212