Україна активно проводить реформи, спрямовані на модернізацію країни і її інтеграцію в Європейський Союз. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі із заступником Держсекретаря США з політичних питань Венді Шерман, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

За словами Януковича, Україна останні три роки займається втіленням в життя програми реформ з модернізації країни. «Це непростий шлях і час непростий. Але ми впевнено йдемо цим шляхом», - підкреслив він.

Президент додав, що велика кількість реформ, які зараз здійснюються в Україні, розроблені за допомогою міжнародних експертів, у тому числі експертів із США. «Ми це дуже цінуємо і за це вдячні», - зазначив Глава держави.

«Сьогоднішній порядок денний насичений підготовкою та вирішенням питань, які спрямовані на інтеграцію України з ЄС. Ми сподіваємося, що виконаємо ці непрості завдання, і вже в листопаді цього року на саміті у Вільнюсі буде підписано Угоду про асоціацію та створення ЗВТ з ЄС», - заявив Президент України.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 березня 2013 р. «Про невідкладні заходи щодо європейської інтеграції України».

У прийнятих висновках Ради ЄС з питань зовнішньої політики кажуть, що підписання Угоди про асоціацію може відбутися до листопада 2013 р., якщо українська влада продемонструє суттєвий прогрес у вирішенні означених Європейським союзом проблем.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225