Сьогодні уряд затвердить перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів автодоріг і визначить спеціальні виплати працівникам протитуберкульозних закладів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час засідання Кабінету Міністрів у середу, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Уряд сьогодні розгляне і має затвердити перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, а також їх фінансування у 2013 році за кредитами, залученими під держгарантії», - повідомив глава уряду.

За його словами, завдяки цьому 7 млрд 200 млн грн будуть спрямовані на низку важливих об'єктів дорожньої інфраструктури по всій країні, серед яких будівництво мосту через Дніпро в Запоріжжі, реконструкція дороги Київ-Ковель-Ягодин Волинської області.

«Також сьогодні ми повинні визначити спеціальні виплати працівникам протитуберкульозних закладів, які безпосередньо надають медичну допомогу хворим, здійснюють догляд і працюють з живими збудниками туберкульозу. Ми повинні встановити допомогу на оздоровлення під час відпустки у розмірі посадового окладу і щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових проблем», - сказав він.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203