Колишньому міліціонеру вже вручено повідомлення про підозру у замаху на життя вагітної жінки на Чернігівщині, повідомляє прес-служба прокуратури області.

«Затриманому вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, за клопотанням прокурора судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Зараз підозрюваний перебуває у Чернігівському СІЗО», - зазначив прокурор області Максим Говоруха.

Прокурор також повідомив про те, що перевіряється інформація про причетність чоловіка у скоєнні інших злочинів.

«Вже призначені всі необхідні експертизи і проведені першочергові слідчі дії. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням замаху на життя вагітної жінки здійснює прокуратура області», - повідомив Говоруха.

«Ми зацікавлені у всебічному, повному, неупередженому дослідженні обставин цього злочину і направлення обвинувального акта у вказаній справі до суду у максимально стислі терміни», - додав прокурор.

Як повідомляв ForUm, 11 березня о 08:30 21-річна жителька міста Борзна отримала кілька проникаючих ножових поранень у живіт і тяжку різану рану обличчя. Внаслідок отриманих травм вона ледь залишилася жива і втратила майбутню дитину. Зараз жінка у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Чернігівської обласної лікарні.

Зазначений факт у той же день внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2. ст.115 КК України, як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростував інформацію про те, що зловмисник був членом Партії регіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224