Кримський військовий прокурор взяв під особистий контроль розслідування ДТП у Феодосії, де 9 березня внаслідок зіткнення іномарки, за кермом якої перебував офіцер СБУ, з каретою швидкої допомоги дві людини загинули і четверо постраждали.

Як повідомляє у п'ятницю прес-служба прокуратури Криму з нагляду за додержанням законів у військовій сфері, кримінальне провадження, раніше відкрите феодосійською прокуратурою за фактом ДТП, 14 березня надійшло для подальшого розслідування в кримську військову прокуратуру.

«Проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні... доручено слідчому Феодосійської прокуратури з нагляду за додержанням законів у військовій сфері, яким буде забезпечено всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин правопорушення, захист прав, свобод і законних інтересів усіх учасників цього провадження», - зазначили в прес-службі, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Проведення досудового розслідування за фактом ДТП взято під особистий контроль прокурором Кримського регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері. Також у кримінальному провадженні призначені і проводяться низка експертиз.

Як повідомляв ForUm, у суботу у Феодосії на перетині Сімферопольського шосе і вул. Чкалова автомобіль Volkswagen Passat врізався в карету швидкої допомоги, яка з увімкненими проблисковими маячками везла до лікарні пацієнта. Унаслідок ДТП «швидка» перекинулася, на місці загинула фельдшер 1986 року народження.

Чотири людини, серед яких лікар, водій і пасажир швидкої допомоги, а також водій іномарки були госпіталізовані до Феодосійської міської лікарні №1 з травмами різного ступеня тяжкості. Також постраждав пацієнт швидкої допомоги 1991 року народження, який з діагнозом «кома з невідомої причини» транспортувався в лікарню до потрапляння в ДТП.

У неділю, 10 березня, в лікарні помер лікар швидкої допомоги 1956 року народження через важкі травми, отримані внаслідок події.

За фактом аварії прокуратура Феодосії почала кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення Правил дорожнього руху).

Служба безпеки України підтвердила причетність свого співробітника до дорожньо-транспортної пригоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293