Міністр закордонних справ України, чинний голова ОБСЄ Леонід Кожара відвідає Росію 29 березня. Про це йдеться у повідомленні МЗС РФ, опублікованому на сайті відомства.

«Пройшло обговорення основних питань двостороннього російсько-українського співробітництва. При цьому акцент був зроблений на підготовці візиту у Російську Федерацію 29 березня міністра закордонних справ України, чинного голови ОБСЄ Леоніда Кожари», - йдеться у повідомленні за підсумками зустрічі статс-секретаря, заступника міністра закордонних справ Росії Григорія Карасіна і першого заступника міністра закордонних справ України Руслана Демченка.

Також сторони предметно обговорили проблематику перебування і функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

Крім того, Демченко і Карасін розглянули актуальні міжнародні та регіональні проблеми, включаючи придністровське врегулювання.

«Були докладно обговорені перспективи взаємодії Росії і України у культурно-гуманітарній сфері, включаючи проведення спільних заходів щодо відзначення 1025-річчя Хрещення Русі та 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка у 2014 році», - зазначили у МЗС РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238