Державтоінспекція Києва попереджає про ускладнення погодних умов у найближчу добу і закликає водіїв бути уважними та обережними. Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю ДАІ у м.Києві.

За інформацією Гідрометцентру, 4-5 березня у столиці буде спостерігатися зниження температури повітря, а саме очікується від -3…-5 до -10…-12 градусів. Також прогнозуються опади у вигляді снігу, що може призвести до появи ожеледі, а це ускладнить рух транспорту і пішоходів.

«У зв'язку з цим столична ДАІ закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися зі включеним ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до втрати контролю над автомобілем», - йдеться у повідомленні.

Державтоінспекція рекомендує водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об'їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу. Також необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це буде заважати нормальному руху транспорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244