Франсуа Олланд названий найбільш непопулярним президентом Франції за останні тридцять років. За десять місяців перебування на найвищій державній посаді його рейтинг впав до найнижчого показника. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного агентством TNS Sofres на замовлення газети «Фігаро», пише «ІТАР-ТАРС».

Видання зазначає, що жителі країни не вірять, що Олланд може вирішити проблеми Франції. Тільки за лютий популярність президента впала на п'ять пунктів і досягла позначки в 30%. Причиною цього, за даними опитування, є економічна рецесія, що триває, скорочення виробництва і високий рівень безробіття, що досяг показників 15-річної давності.


Президенту-соціалісту поки не вдалося виконати майже жодної зі своїх економічних обіцянок на 2013 р. - від зростання економіки на 0,8% до скорочення бюджетного дефіциту і збільшення ВВП на 3%. Однак найактивніше Олланда критикують за те, що йому не вдалося добитися обіцяного створення робочих місць. За повідомленням Міністерства праці, заявки на допомогу з безробіття подали 3,17 млн французів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244