Перед прес-конференцією Президента України Віктора Януковича в Українському домі між журналістами та представниками прес-служби Глави держави виник конфлікт з приводу списків тих, хто задаватиме питання.

Як передає кореспондент ForUm'у, представники ЗМІ визначили черговість постановки питань за допомогою списку. Проте пізніше з'явився ще один список, який і став причиною конфлікту.

Через деякий час був досягнутий компроміс і складений єдиний список, у якому на даний момент - вже близько 30 представників центральних українських ЗМІ.

Також Президентові зможуть задати питання представники регіональних українських ЗМІ та зарубіжної преси. У них окремі списки черговості.

Прес-секретар Глави Держави Дарина Чепак пояснила журналістам правила сьогоднішньої конференції.

За її словами, у залі будуть працювати три мікрофони: один - для центральних ЗМІ, другий - для регіональних, третій - для зарубіжних. Журналісти будуть задавати питання у тій послідовності, яку вони самі визначили.

«Я візьму списки, які склали самі журналісти. І згідно з цими списками буду надавати слово», - сказала вона і додала, що «традиційно перше питання прозвучить від Першого національного телеканалу».

Нагадаємо, сьогодні об 11:30 в Українському домі відбудеться підсумкова прес-конференція Президента Віктора Януковича.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

531