Борець з олігархами, народний депутат ВО «Свобода» Михайло Блавацький осоромився у Краматорську. Битих півтори години народний обранець займав місцевий прес-центр і розповідав, як його соратники по партії героїчно б'ються з олігархами. Зокрема, Михайло Блавацький заявив, що всі біди Донбасу від олігархії: олігархи зупиняють заводи і «крадуть наші гроші». Як приклад народної боротьби депутат похвалився, що у Львові «Свобода» давно і успішно бореться з нуворишами, і так буде по всій Україні, пише «Взгляд».

Захопившись розповіддю, Блавацький не приховував годинник «Франк Мюллер», який було видно з-під рукава светра і який коштує у київських годинникових магазинах приблизно 165 тис. грн. Для більшої скромності він поклав на стіл мобільний телефон «Верту» (середня ціна - близько 100 тис.грн).


 
Після від'їзду депутата місцеві жителі з подивом розвели руками, які не бачили ні «Франк Мюллер», ні «Верту».

 
Однак сам нардеп не бачить у своїх дорогих іграшках нічого негожого. Блавацький розповів, що годинник йому подарував чемпіон світу з боксу Андрій Котельник ще вісім років тому. «Годинник сталевий, справно ходить, одна кнопка у нього не працює», - поскаржився свободівець. Стільки ж і іншим годинникам Блавацького - «Жерар Піраго», які він вказав у декларації за 2010 рік.

Не новим виявився і телефон. «Ця модель вже п'ять років не випускається. Телефон такий потертий, що коштує зараз, напевно, доларів двісті», - сказав Блавацький і пообіцяв у разі необхідності надати чеки і навіть віддати статусні речі на експертизу.

«Всі хочуть, щоб націоналісти ходили без годинника і в потертих штанях. Але націоналісти - це гордість нації, тим більше, якщо вони успішні підприємці», - переконаний Блавацький

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

525