У вбивстві депутата Херсонської облради Олени Машинської зізнався її чоловік, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю Управління МВС в області.

«Чоловік повідомив, що посварився з дружиною під час вечері. Нібито жінка дорікала його в тому, що він зловживає алкоголем і не хоче ніде працювати», - розповів підозрюваний.

Як він пояснив, йому набридли її постійні докори.

«Дочекавшись, поки вона засне, він узяв палицю і вдарив жінку по голові. Після цього відтягнув тіло в город і кинув у компостну яму. Деякий час після цього він пиячив. Коли донька прийшла до батьків і запитала, де мати, чоловік сказав, що вона кудись поїхала. Дочка не повірила батьку і звернулася в міліцію», - йдеться в повідомленні.

Під час огляду будинку і двору правоохоронці виявили тіло жінки. У цей час чоловіка в будинку не було. Він намагався втекти з району на велосипеді, але міліціонери знайшли його.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено про підозру.

Нагадаємо, депутат облради від Партії регіонів, начальник відділу освіти Каланчацької райдержадміністрації Олена Машинська була знайдена мертвою 25 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

608