Головне управління Міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області оголосило в розшук підозрюваного в пораненні з травматичного пістолета 18-річної футболістки ФК «Нафтохімік» Вікторії Пилипів 14 лютого в одному з розважальних закладів обласного центру.

Про це «Українським новинам» повідомив представник ГУ МВС в області.

«Той, хто стріляв в обличчя Вікторії, - 28-річний Віктор Корягін, раніше судимий, син відомого в минулому кримінального авторитета на прізвисько «Корч», - сказав він.

Міліція допитала родичів розшукуваного, за їхніми словами, Віктор не з'являвся вдома, його мобільний відключений.

Завідувач нейрохірургічним відділенням обласної клінічної лікарні Юліан Худецький повідомив, що у Вікторії - черепно-мозкова травма відкритого типу, численні переломи кісток черепа і дуже важкий забій головного мозку.

Зараз потерпіла переведена в нейрохірургічне відділення, вона вийшла з коми, намагається розмовляти.

Родичі збирають гроші на другу операцію.

Як повідомляв ForUm, у ніч з 14 на 15 лютого в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню з вогнепальним пораненням обличчя доставили 18-річну студентку 2 курсу одного з вищих навчальних закладів Івано-Франківська.

Правоохоронці встановили, що близько опівночі в одному з місцевих нічних клубів у дівчину вистрілив в упор з травматичного пістолета невідомий, після чого її відразу госпіталізували.

За фактом замаху на вбивство розпочато кримінальне провадження, процесуальне керівництво яким здійснює прокуратура.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360