Сьогодні, 20 лютого, Президент України Віктор Янукович розпочне дводенний робочий візит до Республіки Польща на запрошення президента цієї країни Броніслава Коморовського, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

У рамках візиту відбудуться українсько-польські переговори на вищому рівні, а також тристороння зустріч Януковича з президентом Польщі Броніславом Коморовським та президентом Словаччини Іваном Гашпаровичем.

Під час переговорів пріоритетну увагу буде приділено темі європейської інтеграції України, насамперед підготовці до саміту Україна-ЄС та укладенню Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

На порядку денному також питання активізації співпраці в регіональних форматах у Центрально-Східній Європі, зокрема, участь України у спільних заходах країн «Вишеградської четвірки».

Крім того, передбачається обговорити тематику транскордонної взаємодії, поглиблення торгово-економічного співробітництва, співробітництва у сферах енергетики і транспорту, розвитку культурно-гуманітарних зв'язків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174