Прокуратура Оболонського району Києва відкрила кримінальне провадження щодо посадових осіб футбольного клубу «Оболонь» за безпідставну невиплату заробітної плати футболістам і тренерам у розмірі майже 7 млн ​​грн.

Як йдеться у повідомленні прес-служба прокуратури, справу відкрито за ч. 1 ст. 175 КК України «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат».

Прокурорською перевіркою встановлено, що 75 футболістів і 7 тренерів футбольного клубу «Оболонь» досі не отримали заробітну плату за серпень-листопад минулого року. Розмір заборгованості складає майже 7 млн ​​грн.

Як з'ясувалося, грошові кошти у організації були, але посадові особи клубу їх використовували не на виплату заробітної плати, а на оплату послуг агентів, охорони, придбання палива, запасних частин, спорттоварів та ін.».

Прокуратура Оболонського району Києва внесла відомості про кримінальне правопорушення відносно посадових осіб футбольного клубу «Оболонь» до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

673