Народні депутати від опозиційних фракцій готові розблокувати трибуну і президію парламенту в тому випадку, якщо представники більшості погодяться голосувати шляхом підняття рук або бюлетенями. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, заявив народний депутат, лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

У той же час він вважає, що система «Рада-3» сьогодні не забезпечила індивідуальне голосування за допомогою сенсорної кнопки, оскільки були змінені настройки.

Як повідомив кореспонденту ForUm'у народний депутат від фракції «Удар» Валерій Карпунцев, представники опозиційних фракцій продовжать блокувати президію і трибуну парламенту доти, доки не отримають гарантій персонального голосування кожним із депутатів.

Як раніше повідомляв ForUm, 5 лютого опозиційні фракції заблокували трибуну і президію парламенту, вимагаючи забезпечення персонального голосування депутатів, у результаті чого Рада так і не відкрила другу сесію.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає, що сенсу блокувати роботу парламенту немає, оскільки система «Рада-4» себе не виправдала.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307