У Маріуполі Донецької області чоловік і жінка випадково впали з 5-го поверху і залишилися живі.

Як повідомили в прес-службі Маріупольської міської ради, нещасний випадок стався у п'ятницю, 8 лютого, на вул. Заворуєва. Чоловік і жінка впали внаслідок відриву кріплення огородження зовнішньої комори (площею 0,3-0,5 кв. м), призначеної для зберігання продуктів у зимовий час. Постраждалі впали на припаркований під вікнами житлового будинку легковий автомобіль. Травмовані були екстрено доставлені до лікарні швидкої медичної допомоги.

Згідно з повідомленням прес-служби, причиною падіння стало порушення правил користування зовнішньої комори, а також порушення технології установки пластикового віконного блоку, в результаті якого було демонтовано кріплення огородження.

За інформацією управління охорони здоров'я Маріупольської міської ради, чоловік у віці 30 років госпіталізований з рваною раною спини, забоєм м'яких тканин голови. Жінка у віці 35 років - з переломом стегна, переломом лопатки і тупою травмою живота з можливим розривом селезінки, передає «УНІАН».

За попередніми даними медичних працівників, загрози для життя потерпілих немає.

За розпорядженням Маріупольського міського голови Юрія Хотлубея, всі діагностичні і лікувальні заходи проводяться за рахунок міського бюджету і фонду «Допомога хворим».

Мер також дав доручення департаменту розвитку житлової комунальної інфраструктури в найкоротші терміни провести позачергову інвентаризацію зовнішніх комірчин у будинках, де вони є.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307