Екс-глава МВС Юрій Луценко отримує весь комплекс призначень, рекомендованих лікарями клініки «Оберіг», під наглядом медперсоналу Менської виправної колонії (№91). Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

У ДПтС нагадали, що 6 лютого фахівцями Чернігівської обласної лікарні було проведено вивчення документів виписки з історії хвороби стаціонарного лікування Луценка в клініці «Оберіг». «Стан його здоров'я лікарями визначався як задовільний», - зазначили в прес-службі.

Одночасно комісія розглянула звернення засудженого про направлення його відповідних аналізів у згадану клініку.

У відповідь на заяву Луценка лікарі роз'яснили порядок і особливості підготовки до забору вказаного ним аналізу.

Після огляду засудженого і вивчення відповідної медичної документації, лікарі ЧОЛ запропонували Луценку додаткові (в тому числі інструментальні) методи обстеження, від яких засуджений відмовився, сказано в повідомленні.

Після повернення з клініки «Оберіг» Луценку була запропонована госпіталізація в медико-санітарну частину Менської виправної колонії (№91), від якої засуджений також відмовився, додали в ДПтС.

Як раніше повідомляв ForUm, 23 січня екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка прооперували в столичній клініці «Оберіг».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276