Виступ президента Грузії Михайла Саакашвілі у Національній бібліотеці відкладено через різке загострення ситуації, що склалася перед входом у будівлю, де проходить акція протесту, повідомляє видання «Новости-Грузия».

Учасники акції політв'язнів, визнаних у цьому статусі парламентом Грузії та випущених із в'язниць у січні у рамках масштабної амністії, до вечора у п'ятницю блокували вхід у Національну бібліотеку, куди мав прибути Саакашвілі, який планує зробити звернення до нації, повідомила прес-спікер Манана Манджгаладзе.

Учасники акції планували влаштувати президенту «коридор ганьби» і закидати Саакашвілі яйцями. Також, за словами одного із учасників, вони збиралися перешкодити проходженню у будівлю прихильників президента.

Нагадаємо, президент Грузії Михайло Саакашвілі прийняв рішення 8 лютого виступити зі щорічною доповіддю, яку він підготував для виступу перед парламентом, у Національній бібліотеці, оскільки його виступ у законодавчому органі, за рішенням парламентської більшості, відкладено на невизначений термін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291