Сакська міжрайонна прокуратура почала кримінальне провадження за фактом незаконної приватизації комплексу лазні у місті.

Як повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим, з'ясовано, що приміщення були викуплені депутатом за ціною у 50 разів нижчою, ніж її реальна вартість.

«За попередніми розрахунками, збиток від цієї угоди становить 1,5 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Також встановлено незаконне надання у власність нежитлового приміщення у центрі Сак, яке, на порушення процедури, було передане близькому родичу міського голови.

Досудове розслідування ведеться за фактом протиправного надання у користування родичу міського голови земельної ділянки площею 3 га.

«На порушення вимог закону, не тільки забудовані торговими об'єктами землі рекреаційного призначення, але й виведені з ладу залізничні колії військової частини, адже будова виросло за 40 см від колії», - йдеться у повідомленні.

Дані про кримінальні правопорушення, які кваліфіковані за ч.1 ст.364 КК України як зловживання службовим становищем, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться слідство.

Сакська міжрайонна прокуратура відпрацьовує інші факти протиправного відчуження нерухомості у місті на користь посадових осіб міськради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

278