Один зі співвласників бразильського клубу Kiss, де унаслідок пожежі загинули 235 осіб, вчинив спробу самогубства. Про це 30 січня повідомляє CNN.

Як наголошується, Еліссандро Сфор, який наразі знаходиться в лікарні муніципалітету Круш-Алта через отруєння чадним газом, приймаючи душ, від'єднав душовий шланг і прив'язав його до вікна, маючи намір повіситися. Його зупинили поліцейські, що помітили його дії.

Еліссандро Сфор є одним з чотирьох осіб, заарештованих після пожежі в клубі Kiss. Крім нього, під вартою утримується ще один співвласник закладу, Мауро Хоффман, а також вокаліст і технік групи, під час виступу якої почалася пожежа, пише «Lenta.ru».

Нагадаємо, пожежа в нічному клубі Kiss у місті Санта-Марія сталася в ніч на неділю під час концерту, на якому були присутні не менше тисячі осіб, переважно студенти місцевого університету.

За розповідями свідків, під час виступу групи Gurizada Fandangueira один з музикантів використав піротехнічний засіб, іскри від якого спровокували спалах стелі. Вогонь охопив усе приміщення за кілька хвилин. Загинули 233 людини.

Причина такої кількості загиблих і травмованих - незадовільний протипожежний стан установи, а також незнання обслуговуючим персоналом обов'язків на випадок пожежі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182