Опікунська рада Премії креативного спорту шейха Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума визнала діяльність Національного олімпійського комітету України найкращим у світі, віддавши перемогу в номінації за успіхи в пропаганді спорту і олімпійських цінностей, присудивши відповідну грошову винагороду, повідомили на офіційному сайті НОК.

«Хочемо висловити щиру подяку вам і всім членам команди Національного олімпійського комітету України за участь у четвертій премії і привітати вас з перемогою», - йдеться в офіційному листі конкурсу.

За його умовами, національні олімпійські комітети представили журі свою діяльність і документально підтвердили реалізацію заявлених проектів.

НОК України у своєму поданні презентував акції і заходи, які ініційовані безпосередньо НОК і проходять за його підтримки. Мова йде, зокрема, про вже традиційні проекти «Олімпійський день», Всеукраїнський олімпійський урок, «Стрибки на майдані», «Олімпійський лелека», «Олімпійський куточок», «Олімпійська книга», Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року» і т . п. Більшість з них не мають аналогів у світі.

Церемонія нагородження відбудеться 6 січня 2013 року в ОАЕ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330