Фракція Партії регіонів обговорюватиме кандидатуру голови Верховної Ради сьомого скликання після формування більшості і початку роботи новообраного парламенту. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам після засідання робочої групи з підготовки новообраного парламенту заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

«Ми ще не обговорювали кандидатуру, потрібно сформувати більшість», - сказав він і додав, що «у нас немає зашореності, що ми завжди розставляємо кадри від ПР». «Якщо кандидатура буде прийнятною для всіх, то нас не цікавитиме її політична приналежність. Хоча логічно, що ми як партія, яка отримала найбільшу кількість голосів, пропонували б свою кандидатуру», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи може ВР очолити позафракційний депутат Володимир Литвин, Єфремов сказав, що, на його особисту думку, у нього є шанси, як і у решти кандидатів.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що в перший день роботи Верховної Ради України сьомого скликання планується обрати спікера.

Також він зазначив, що ПР ще не визначилася зі своєю кандидатурою на посаду голови Верховної Ради.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303