В одному з сіл Фастівського району Київської області 49-річний колишній афганець помстився за племінника, впритул розстрілявши сторожа місцевої агрофірми, повідомляють у ВЗГ ГУМВС області.

Днями на озеро, яке орендувала агрофірма для вирощування риби, прийшов хлопець. Він вже неодноразово проникав туди, щоб незаконно ловити рибу, але цього разу опинився в руках робітників фірми. Чоловіки, незадоволені візитом непроханого гостя, мовою стусанів дохідливо пояснили, що рибу тут ловити не можна. Повернувшись додому, хлопець все розповів батькові. Коли новина про скривдженого племінника дійшла до дядька-афганця, останній вирішив помститися.


Близько 23.00 чоловік з мисливською рушницею підійшов до сторожки, де знаходилися охоронці, й кілька разів вистрілив у їхній бік. Почувши постріли, працівники агрофірми почали переслідувати стрілка. З криком «не наближайтеся, бо перестріляю!» афганець забіг у найперший будинок і закрився всередині. Один із сторожів, які оточили будинок, почав відчиняти двері. Як тільки вони відкрилися - пролунав постріл. Унаслідок поранення в голову смерть 34-річного працівника агрофірми настала миттєво.
 

Побачивши закривавленого товариша, інші прийнялися знущатися над кривдником. Відібравши зброю, чоловіки почали бити афганця. Один з представників фірми подзвонив керівникові, який і викликав на місце події міліцію та швидку.

За фактом вбивства проводиться досудове розслідування за ст.115 Кримінального кодексу України. Рушниця та інші речові докази вилучені і направлені на експертизу. Чоловік, що стріляв у охоронця, з переломами рук, ніг і численними травмами перебуває під охороною в лікарні. Всі учасники події встановлені й опитані. Слідством оцінюється законність дій працівників агрофірми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

456