Начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник заперечує інформацію окремих ЗМІ про те, що уцілілий охоронець «Каравану» не впізнав у Ярославі Мазурку людину, яка стріляла у нього і його колег. Про це Фаринник заявив у коментарі журналістам.

«Труп Мазурка йому (охоронцю) не пред'являвся на впізнання, оскільки це не передбачено процесуально. Труп пред'являвся на впізнання тільки родичам», - сказав Фаринник, додавши на уточнююче запитання, що по фотографії охоронець упізнав «караванського стрільця», повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, раніше сайт «ТСН» повідомив, що головний свідок у справі про стрілянину у «Каравані» Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них.

Зазначалося, що Феденкова викликали на впізнання, однак труп Мазурка йому не показали, показали тільки фото трупа з моргу. І на цих фото Феденков стрільця не впізнав.

Сам Феденков спілкуватися з журналістами відмовився.

У той же час, дружина Мазурка Людмила повністю впевнена, що поховала свого чоловіка, але також вона впевнена, що до стрілянини у «Каравані» він не причетний.

Як відомо, 26 вересня близько 15-ї години у столичному торговому центрі «Караван» невідомий убив трьох приватних охоронців і одного поранив.

7 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що міліція встановила особу вбивці охоронців. Злочинцем виявився уродженець Львівської області Мазурок Ярослав, 1974 року народження.

За даними МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного в убивстві охоронців у торговому центрі, знайдено 7 листопада у Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

503