Дружина підозрюваного в убивстві охоронців ТЦ «Караван» Ярослава Мазурка Людмила насилу впізнала у морзі свого чоловіка, з яким прожила 17 років. Про це Людмила Мазурок розповіла в інтерв'ю каналу «1+1».

З Ярославом вони були одружені 17 років. Однак у морзі Людмила не одразу впізнала його - допомогли тільки шрами і родимі плями. Жінка впевнена, що поховала саме свого чоловіка.

«Так, я поховала свого чоловіка. Я у цьому впевнена на сто відсотків. Спочатку, коли я його побачила у морзі, на сто відсотків я не дала гарантії. Але коли мені дали всі частини тіла, за шрамами, за родимками я впізнала, що це він», - пояснила Людмила.

Вона розповіла, що на обличчі у Ярослава було дуже багато гриму, а риси його обличчя змінилися до невпізнання. Навіщо його гримували, Людмила не знає. Але припускає, що, можливо, для того, щоб приховати кульові отвори.

Разом з тим вона підкреслила, що стріляв у «Каравані» не Ярослав Мазурок. «Ні, Ярослав, мій чоловік, у «Каравані» не стріляв, це сто відсотків! Тому що «караванський стрілець» і мій чоловік - це дві різні людини, і в цьому я впевнена більш ніж на сто відсотків. На тисячу відсотків!», - сказала Людмила.

На уточнююче запитання журналіста, на чому ґрунтується ця впевненість, вона пояснила, що «караванський стрілець» іншого віку, росту, має не такої ходи, як її чоловік. «Я чоловіка можу впізнати по ході... Це була абсолютно інша хода. Зовнішня схожість загальна тільки. Все, більше нічого немає. Навіть з самого початку міністр заявив, що він знає, це киянин 25 років. Але вибачте мене (Ярославу було 38. - Ред.)... У «Каравані» був не мій чоловік!», - підкреслила Мазурок.

Нагадаємо, 26 вересня близько 15 години у столичному торговому центрі «Караван» невідомий убив трьох приватних охоронців і одного поранив.

7 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що міліція встановила особу вбивці охоронців. Злочинцем виявився уродженець Львівської області Мазурок Ярослав, 1974 року народження.

За даними МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного в убивстві охоронців у торговому центрі, знайдено 7 листопада у Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1220