Головний свідок у справі про стрілянину у «Каравані» Павло Феденков заявив правоохоронним органам, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них.

Про це у програмі «Українські сенсації» розповів чоловік, якому точно відомі свідчення Феденкова, повідомляє «ТСН».

За словами джерела, Феденкова викликали на упізнання, однак труп Мазурка йому не показали, показали тільки фото трупа з моргу. І на цих фото він стрілка не впізнав.

«Ні, він його не впізнав... Коли йому показали фотографії, він сказав слідчому, що це не та людина, яка у нього стріляла», - сказав чоловік і додав, що Феденков упевнений у цьому на 100%, і сказав про це слідчому, але протоколу не було.

Як пише видання, ця бесіда з інформатором була записана вже після похорону Мазурка. За кілька днів до цього, коли тіло було ще у морзі, газети вже сповістили, що Феденков його впізнав. Крім того, жінка, що відкрила журналістам двері квартири Феденкових, розповіла, що головному свідкові навіть за тиждень не показали тіла Мазурка, проте вже повідомили, що він зробив свою, вигідну слідству, справу.

Сам Феденков спілкуватися з журналістами відмовився.

Як повідомляв ForUm, за даними МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного в убивстві охоронців у торговому центрі, знайдено 7 листопада у Києві. За висновками, причина смерті - самогубство. За даними МВС, експертиза ДНК підтвердила, що у лісі знайдено тіло Мазурка.

26 вересня близько 15 години у столичному торговому центрі «Караван» невідомий убив трьох приватних охоронців і одного поранив.

7 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що міліція встановила особу вбивці охоронців. Злочинцем виявився уродженець Львівської області Мазурок Ярослав, 1974 року народження.

Мати Ярослава Мазурка, оплакуючи сина під будівлею моргу, з якого винесли його труну, заявила, що це не її син.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

691