Термінал D міжнародного аеропорту «Бориспіль» почне обслуговувати регулярні рейси після завершення Євро-2012. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході урочистої церемонії відкриття терміналу D міжнародного аеропорту «Бориспіль» заявив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков.

За його словами, під час проведення Євро-2012 термінал буде обслуговувати тільки чартерні рейси, оскільки авіакомпаніям потрібен час, щоб перейти на обслуговування у новий термінал.

Він також додав, що на свою максимальну проектну потужність – 15 млн пасажирів на рік – аеропорт перейде через 5 років. Він додав, що сьогодні річний пасажиропотік аеропорту «Бориспіль» становить 8 млн. «Термінал D на сьогодні може обслужити 10 млн. Для того, щоб вийти на проектну потужність у 15 млн, необхідно вирішити низку питань технічного характеру», - зазначив він.

У свою чергу, директор аеропорту «Бориспіль» Антон Волов повідомив, що поки термінали А і B також прийматимуть рейси до тих пір, поки термінал D не запрацює на повну потужність.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362