Покидання народними депутатами від фракції «БЮТ - Батьківщина» сесійної зали парламенту вже усталена традиція. Про це на брифінгу журналістам заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент ForUm'у із кулуарів ВРУ.

«Окрема частина опозиції покинула зал, заявивши, що її більше турбує радикуліт однієї людини. Це ми вже чули не раз протягом декількох місяців і ніяких надзвичайних ситуацій у парламенті немає, ми працюємо згідно з затвердженим порядком, думаю, так і надалі працюватимемо», - сказав він.

Також Єфремов пояснив, чому депутати не підтримали внесення до порядку денного парламенту законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном. Він каже, що якщо такий закон прийняти, то «виникне прямий шлях: украв - у в'язницю - закордон, украв - у в'язницю - закордон. Я вважаю, що це знущання над здоровим глуздом».

«А спекулювати на тій хвороби, на яку хворіють 90% людей після сорока, давайте не будемо», - резюмував він.

Як раніше повідомляв ForUm, народні депутати не підтримали пропозицію внести до порядку денного законопроект №10450 про лікування ув'язнених за кордоном. Зокрема, «за» проголосував лише 131 народний депутат.

Це викликало обурення фракції «БЮТ-Батьківщина», голова якої Андрій Кожем'якін зробив заяву, після чого нардепи від цієї фракції покинули залу.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

339