У Бориспільському районному суді Київської області не відбувся розгляд кримінальної справи відносно водія КамАЗу Володимира Куделі за обвинуваченням у вчиненні злочину, внаслідок якого загинув В'ячеслав Чорновіл. Про це кореспонденту ForUm'у повідомив син покійного В'ячеслава Чорновола, народний депутат Тарас Чорновіл.

«Сьогоднішнє судове засідання не відбулося через неявку останнього свідка з боку звинувачення – прокуратури», - сказав він.

За словами Чорновола, Олег Стрілецький – головний свідок, «всі згодні, що без його свідчень неможливо переходити до подальших матеріалів. Стрілецький – водій другого автомобіля, у якій їхали Геннадій Удовенко, Андрій Ніцой та охоронець Удовенка», - пояснив Чорновіл.

«Ця людина під'їхала до місця аварії дуже швидко, фактично відразу, і, на відміну від пасажирів автомобіля, він дивився на дорогу, першим побачив сам факт, і очевидно, може детально відповісти, що було там, де був водій КамАЗу і т.п.», - додав народний депутат. За словами Чорновола, судове засідання має відбутися 5 червня.

Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл трагічно загинув в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332