Гайтана – одна із найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу. Цього року співачка представляє Україну на «Євробаченні-2012». Перед від'їздом у Баку зірка розповіла ForUm'у про свої очікування від конкурсу, про пісню «Be My guest» та про фаворитів «Євробачення».

- Гайтано, Ви цього року представляєте Україну на «Євробаченні». Що означає для Вас цей конкурс? Ваша мета – світова слава чи ж просто гідно представити Україну? Що маєте намір робити, якщо виграєте?

- Світова слава – це не моя мета. Я ніколи не мріяла про те, щоб потрапити на «Євробачення», але цього року у мене з'явилася пісня «Be my guest», яку я просто не могла залишити у рамках однієї країни. З появою пісні у моїй душі зародилася мрія – запросити дружити всю Європу. Пісня надзвичайно яскрава, динамічна, я дуже хочу подарувати всім глядачам «Євробачення-2012» посмішки, натхнення, драйв і насичену, сильну енергетику. Представляти Україну – для мене велика честь і відповідальність. Я зроблю все, щоб гідно показати свою країну. Що робитиму, не знаю. Щоб описати почуття перемоги, потрібно виграти. Мені здається, я стану найщасливішою людиною,і після перемоги обов'язково поїду по світу запрошувати всіх людей дружити – «Be My guest».

 

- Ви коли-небудь були в Азербайджані і зокрема у Баку? Чого очікуєте від поїздки?

- Я чула, що Баку дуже гарне місто, а азербайджанці – доброзичливий, гостинний народ. Страшно хочу спробувати їхні національні страви і привезти кілька нових рецептів для своєї кулінарної колекції. Від цієї поїздки очікую тільки яскравих, незабутніх емоцій. Євробачення дарує і буде продовжувати дарувати безліч нових друзів, яскравих вражень і натхнення.
 

- Ви з'явитеся на пісенному конкурсі у вінку із квітів. Чому Ви обрали саме цей аксесуар?

- Я люблю усі квіти з приємним ароматом. Для мене вінок – це найкрасивіший жіночий аксесуар, який несе у собі енергію і красу дивовижних квітів, відображає історію і культуру нашої країни, його округла форма символізує об'єднання, гармонію, благополуччя. На «Євробачення» я везу з собою цілу колекцію вінків і квітів, які я щиро даруватиму своїм новим європейським друзям. Я хочу наситити світ посмішками, щирістю і натхненням, закликати до дружби і любові. Мій вінок буде сплетений із найкрасивіших, яскравих квітів.
 

- Кого Ви вважаєте своїми основними конкурентами на «Євробаченні»? Хто із конкурсантів Вам імпонує? Хто є найяскравішими представниками?

- Не хочу нікого вважати конкурентом, мені не подобається це слово. Можу сказати одне: цього року «Євробачення» подарує багатьох яскравих, сильних конкурсантів. Мені шалено подобаються фіналісти відбору Швеції та Литви, у мене вже там є свої фаворити – це Лорін і Beissoul. Дуже гарна пісня у Ніни із Італії; подобається дівчина, яка представить Данію, представниці Албанії, Хорватії та багато інших. Мене вразили «Бурановские бабушки», вони такі милі... І, на мій погляд, стануть якоюсь родзинкою «Євробачення» цього року.

- Ви будете виступати на «Євробаченні» під номером «7». Як Ви думаєте, це щасливе число? І чи принесе воно Вам удачу?

- Звичайно, це щасливе число... Але можу сказати, що якби я виступала під будь-яким іншим номером, для мене він став би найщасливішим. Вважаю, людина сама здатна побудувати потрібну ауру, енергетику для цифри. Звичайно, існують забобони, але насправді все залежить тільки від нас і нашого настрою.

- З яким настроєм Ви їдете на конкурс?

- Настрій у мене прекрасний, очікування найсвітліші. Ми готові підкорювати Європу. Обіцяю – буде багато сюрпризів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3079