Представник Президента у Верховній Раді, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко запевняє, що в Глави держави не було особистої зацікавленості у відміні політичної реформи 2004 року, оскільки зараз всі гілки влади працюють узгоджено. Про це він заявив в ефірі «Шустер Live».

«Для Президента питання відновлення або відновлення повноважень зразка 1996 року не було настільки актуальним, тому що працює єдина команда... Це не рішення Януковича, це не рішення коаліції, і це не рішення виконавчої влади. Йдеться про рішення Конституційного Суду, який не лише визнав неконституційним, але і чітко захистив нас від потенційної дискусії, чи вимагає рішення КС подальшої імплементації. Ні, не вимагає», - додав він.

За словами Мірошниченка, народні депутати, які підписували подання в КС і серед яких є представники всіх 3-х фракцій коаліції, керувалися зовсім не політичним інтересом. «Інтерес був в іншому - зміна системи, яка розбалансувала суспільне життя за останні 5 років в Україні», - додав він, передає «УНІАН».

Мірошниченко зазначив, що віднині у влади «розв'язані руки» для здійснення подальшої політичної реформи. «Я не бачу жодних погроз для нашої країни, пов'язаних з авторитаризмом», - додав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

477