Головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва не знайдуть ніколи. Про це на прес-конференції заявив заступник головного редактора газети «Новий стиль» Петро Матвієнко.

Він підкреслив, що «не розділяє псевдооптимізму» голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, який раніше заявляв про те, що Климентьєв живий.

«Добкін ненавидів Климентьєва, журналістів і демократію взагалі. Добкіну потрібно вибачитися перед харків'янами», - зазначив заступник головного редактора. На думку Матвієнка, «немає жодного резону» відпускати журналіста живим.

«Якщо його і знайдуть, то в зміненому стані, в стані рослини, далеко від Харкова і України», - переконаний журналіст.

Крім того, Матвієнко заявив, що проти нього готується провокація. У той же час, він відмовився сказати, хто може бути причетний до підготовки провокації, але не виключив, що це «може статися найближчим часом», передає «УНІАН». «Тут легко сказати, від кого не може виходити небезпека», - зазначив Матвієнко.

Як повідомляв ForUm, дружина Климентьєва повідомила про зникнення чоловіка 12 серпня. Під час перевірки встановлено, що 11 серпня Климентьєв виїхав з будинку з невідомим чоловіком на автомобілі «БМВ» сріблястого кольору в невідомому напрямку.

Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею 115 «навмисне вбивство» Кримінального кодексу за фактом зникнення Климентьєва.

17 серпня міліція Харківської області повідомила, що в човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, був знайдений мобільний телефон зниклого журналіста.

Газета «Новий стиль» займається розслідуваннями на правову тематику.

Глава Міністерства внутрішніх справ Анатолій Могильов допускає, що Климентьєв міг стати жертвою людей, яких він критикував у своїх публікаціях.

Міліція відпрацьовує десять версій зникнення головного редактора харківської газети.

Прес-секретар Харківського ГУМВС Лариса Волкова заявила, що у справі про зникнення Климентьєва поки немає жодного обвинуваченого і жодного підозрюваного.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

555