Президент України Віктор Янукович зазначає, що в Україні кожен «вошивий» чиновник не користуватиметься службовим автомобілем з водієм. Про це Янукович заявив під час робочої зустрічі з представниками Всеукраїнських професійних союзів і об'єднань, яка відбулася сьогодні в Києві.

Президент зазначив, що не всі в Україні з розумінням віднеслися до його рішення на 20% скоротити витрати і штат апарату Адміністрації Президента, а також заробітної плати Глави держави на 50%.

«Я хочу сказати, що це не дань моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. У жодній країні світу немає такого, щоб кожен «вошивий» чиновник їздив на державному автомобілі з водієм», - заявив Глава держави, яку цитує «УНІАН».

Він зазначив, що висунув вимогу всім губернаторам областей і міністрам пропрацювати питання про скорочення витрат на утримання своїх апаратів.

«Мова не йде, що повинні відбутися скорочення і через це погіршають показники роботи. Мова йде про наведення ладу, щоб з нас не сміялися в світі», - пояснив Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

559