Уряд призначить куратора, який вестиме роботу з підготовки міста до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомив 16 березня під час прес-конференції у Львові віце-прем'єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесников.

За його словами, Кабінет міністрів призначить спеціального представника, який займатиметься будівництвом стадіону у Львові, – іноземця, який будував «Альянс Арену» в Мюнхені. Він безпосередньо консультуватиме і керівництво міста, і будівельну компанію на відповідність стадіону вимогам УЄФА.

Віце-прем'єр відмовився називати прізвище куратора з підготовки Львова до Євро-2012, зазначивши, що «треба спочатку підписати контракт», і пообіцяв, що прізвище куратора буде оприлюднене вже «в понеділок-вівторок», повідомляє «УНІАН».

«Кожен об'єкт матиме іноземного куратора, який підкорятиметься безпосередньо Євро. І ми із спонсорських коштів платитимемо зарплату західним фахівцям за консультації по львівському стадіону й аеропорту. Крім того, щонеділі в п'ятницю куратор інформуватиме мера міста, губернатора і Кабмін про те, що зроблено за тиждень і який план на наступний тиждень», - зазначив Колесников.

Як повідомляв ForUm, учора, 16 березня, Борис Колесников знаходився з робочим візитом у Львові, де знайомився з підготовкою міста до Євро-2012.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

890