Член фракції БЮТ Сергій Міщенко заявляє, що оголошення про формування опозиційного уряду буде зроблено не раніше, ніж за два тижні. Про це він заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам, відповідаючи на запитання, чи обговорювалося сьогодні на засіданні фракції питання про формування опозиційного уряду.

Міщенко пояснив це тим, що упродовж цих двох тижнів будуть проведені переговори з іншими політичними силами у ВР, які також мають намір перейти в опозицію, з приводу формування єдиного уряду і об'єднаної опозиції.

«У нас все ж таки є надія об'єднати демократичні сили у парламенті, зробити все-таки об'єднану опозицію», - сказав він, повідомляє «УНІАН».

Міщенко зазначив, що для того щоб фракція «Наша Україна – Народна самооборона» ввійшла до об'єднаної опозиції, рішення про це повинна ухвалити більшість депутатів цієї фракції. «Це потрібно, щоб не формувати опозицію тушками, як це робилося при формуванні коаліції», - сказав він.

За словами депутата, якщо буде сформована об'єднана опозиція, то уряд формуватиметься не тільки з представників БЮТ, але і з представників НУ-НС.

«Зараз ми ведемо консультації для такого об'єднання. Якщо цього не відбудеться, зрозуміло, що опозиційний уряд буде створений тільки з опозиційної фракції БЮТ», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

418