Лідер Громадянського руху «Народна самооборона», екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запевняє, що не боїться погроз «регіоналів» притягти його до відповідальності.

«Я почуваюся спокійно, тому що знаю, що ніколи не скоював злочинів. Покритикувати мене є за що, погавкати - знайдуть за що. Але мені здається, що я можу спати достатньо спокійно, тому що закони ніколи не порушував», - сказав Луценко.

Він зазначив, що не боїться і політичних переслідувань. «Якщо ж будуть спроби політичних переслідувань, то у мене достатньо і власних професійних знань, і друзів в Україні, щоб захистити свої честь і гідність, як я це не раз доводив під час численних звинувачень Партії регіонів, жодне із яких не витримало навіть першого суду», - підкреслив Луценко, повідомляє «УНІАН».

Лідер «Народної самооборони» додав, що йому більше на смак робота поза парламентом і поза владою. «Я буду серед людей. Я займатимуся тим, що відновлюватиму потенціал «Народної самооборони» і спілкуватимуся з людьми в усіх куточках України. Мене це більше цікавить, ніж сидіння у парламенті, де сьогодні власна позиція окремо взятого політика практично зведена нанівець», - додав Луценко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

353