Народний депутат, член фракції БЮТ Володимир Яворівський прогнозує, що через 1,5-2 роки відбудуться дострокові президентські вибори. Про це Яворівський сказав на прес-конференції у Кіровограді.

«Потрібно зібратися з духом, довго Янукович і його команда не протримаються», - зазначив він.
«Через півтора-два роки суспільство усвідомить увесь сором за такого Президента. Мій прогноз – дострокові президентські вибори», - додав Яворівський, повідомляє «УНІАН».

Щодо можливості оголошення дострокових виборів у Верховну Раду він зазначив, що на сьогоднішній день такий сценарій розвитку подій невигідний багатьом депутатам, у першу чергу, із фракцій Партії регіонів і Блоку Литвина.

«Поки що цей процес неактуальний», - зазначив Яворівський. Також депутат повідомив, що фракція БЮТ докладатиме всіх зусиль, щоб вибори у місцеві ради відбулися цією осені.

Як повідомляв ForUm, заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман заявила, що Президент України оголосить дострокові парламентські вибори у разі визнання неконституційності формування коаліції.

11 березня, Верховна Рада України, у якій була сформована нова правляча коаліція, проголосувала за призначення Азарова на пост прем'єр-міністра країни. Рада затвердила поданий ним персональний склад Кабінету міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

504