Лідер БЮТ, екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко планує перебудувати структуру своєї політичної сили і відновити в ній кадровий склад. Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції у Києві.

«Я запланувала достатньо серйозну роботу щодо зміни структури партії, достатньо серйозну роботу щодо кадрового оновлення нашої політичної команди, і цим я займатимуся особисто», - сказала Тимошенко, коментуючи участь деяких депутатів фракції БЮТ у голосуванні за відставку уряду, а також у створенні нової коаліції у парламенті.

Лідер БЮТ переконана, що її політична команда буде достатньо добре підготовлена до наступних виборів – у місцеві ради, у Верховну Раду, а також до виборів Президента, повідомляє «УНІАН».

«Ми демонструватимемо, що наша політична команда все кращої і кращої якості. А те, що є ті, хто продається за 30 срібників, – це завжди є, про це свідчить вся історія людства. Те, що завжди є іуди, які завжди бігтимуть за грошима, за посадами, які зраджують команди і принципи, зраджують цінності і країну, і дуже добре, що Партія регіонів зараз виступає санітаром політичного лісу і просто виявляє всі ті особини, які, мені здається, довго у політиці не протримаються», - додала вона.

На її думку, оновлення і очищення партійних лав зробить її політичну силу міцнішою і ефективнішою.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 11 березня, у Верховній Раді була створена коаліція під назвою «Стабільність і реформи», до якої ввійшли 235 народних депутатів.

Голова ВР Володимир Литвин зазначив, що ця угода підписана керівниками трьох фракцій – Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина і окремих народних депутатів.

За словами Литвина, депутати «особистими підписами підтвердили свою згоду стати членами коаліції». Списки з особистими підписами депутатів, які ввійшли у коаліцію, додаються до коаліційної угоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

423