Кабінет міністрів на своєму черговому засіданні в четвер розгляне стан підготовки агропромислового комплексу до проведення весняно-польових робіт у 2010 році. Про це мовиться на порядку денному засідання.

З доповіддю з даного питання виступить міністр аграрної політики Юрій Мельник.

На засіданні члени уряду також розглянуть плани організації виконання указів Президента «Про затвердження Річної національної програми на 2010 рік щодо підготовки України до придбання членства в НАТО» і «Про вшанування пам'яті учасників боротьби за незалежність України в ХХ столітті», повідомляють «Українські новини».

Разом з цим міністр економіки Богдан Данилишин розповість про перелік об'єктів державної власності, щодо яких можуть здійснюватися неправомірні дії з метою заволодіння держвласністю і про невідкладні заходи щодо збереження і захисту вказаних об'єктів.

Крім цього, міністр юстиції Микола Оніщук подасть на розгляд Кабміну законопроект про правовий статус осіб, насильно депортованих з території Польщі в 1944-1951 роках.

У свою чергу, міністр промислової політики Володимир Новицький представить план заходів щодо підготовки і проведення 7-го міжнародного авіакосмічного салону «Авіа світ-ХХІ».

Як повідомляв ForUm, Кабінет міністрів переніс своє чергове засідання з 10 на 11 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

374